Anbefaling skrevet af Helena

“Min søns børnehavetid i Fru Hedevig Bagger har lært ham, at man skal passe på de små og drage omsorg for dem. Han har lært så mange ting som ligger i hans rygsæk. Værdier omkring hvordan man er en god ven, tage hensyn, empati, mod, bevidsthed omkring hvor i kroppen følelser sidder , øget selvbevidsthed, at kunne sætte ord på svære ting. 

Vi har som forældre været særdeles glade for børnehavens pædagoger og ledelse. Nærværende, omsorgsfulde har de taget vores bekymringer alvorligt og handlet på dem. Vi har påskønnet de mange turer ud af huset og støtte i forbindelse med tur til Odense. 

Jeg har ingen kritik, kun taknemmelighed” 

Mvh. Helena (mor til 1 dreng)

Anbefaling, skrevet af Bente

“Fru Hedevig Baggers børnehave er det mest fantastiske sted for både børn & voksne. Vi har haft 2 meget forskellige børn i børnehaven – en dreng og en pige. Begge er blevet mødt lige som de havde behov for og har fået fyldt deres “rygsæk” op og mere til. Kulturelt, kreativt, menneskeligt og med masser af gode minder og traditioner. Blot nogle eksempler er den årlige fernisering, hvor børnenes arbejde fra det forgangne år udstilles, den årlige sommerfest for både nuværende og “gamle” familier deltager, den årlige julefrokost, den årlige skovuge osv.

Men vigtigst af alt, så er der hver eneste dag tid og plads til knus og kram og at se det enkelte barn i øjnene. De voksne i børnehaven er alt hvad et barn kan drømme om – hver med deres styrker og forskelligheder. Vi kan ikke forestille os et bedre miljø/sted at gå i børnehave når man er barn!”

Mange kærlige hilsner Bente (mor til 2 børn, 1 dreng og 1 pige)

Anbefaling, skrevet af Cecilie

“Fru Hedevig Baggers børnehave er ikke bare et pasningstilbud! Det er som at komme hjem, både for børn og forældre! Jeg har været så heldig at både min datter og søn har haft mulighed for at gå i denne fantastiske børnehave! Her lærer børnene vigtige værdier, som respekt, rummelighed, omsorgsfuldhed og humor! Alle børn bliver set som de individer de er, men lærer samtidig at være en del af et fællesskab, hvor man hygger sig og hjælper hinanden! Personalet formår at rumme og omfavne alle børn og deres familier, og der er altid tid til en snak og et kram! Børnehavens størrelse (25-28 børn) gør at der er plads til alle og alle kender hinanden rigtig godt!

Børnehaven har holdt fast i en masse dejlige traditioner, som både børn, søskende, forældre og bedsteforældre ser frem til. Her kan nævnes den årlige fernisering med udstilling af børnenes kunstværker, fejring af Hedevigs fødselsdag (i år bliver hun 178 år), julefrokost og Skovuge i Hareskoven!

Min børn kunne ikke gå i en bedre børnehave og jeg giver Fru Hedevig Baggers børnehave mine varmeste anbefalinger!”

Kærlig hilsen fra Cecilie – (Mor til 3 børn)